>> Tiedote koskien korona-pandemiaa 18.3.2020

Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme!

Ohessa tiedote 18.3.2020 Covid-19 pandemian vaikutuksista Noormarkun sähkö- ja AV-tekniikka Oy:n toimintaan.

Suhtaudumme tilanteeseen suurella vakavuudella ja noudatamme toiminnassamme kaikkia Suomen hallituksen ja viranomaistahojen määräyksiä ja suosituksia.

Tällä hetkellä merkittävimpiä vaikutuksia toimintaamme ovat mahdolliset päämiestemme tuotteisiin liittyvät rajoitukset, joita ei tällä hetkellä ole täysin tiedossa. Pyrimme pitämään mahdollisimman ajantasaiset suhteet tärkeimpiin toimittajiimme, tuotteiden saatavuuden varmistamiseksi.

Toimintamme jatkuu varotoimenpiteitä noudattaen mahdollisimman normaalisti asiakkaidemme kohteissa ja omissa toimitiloissamme.

Edellä mainitusta syystä joudumme tinkimään hieman noudattamistamme hyvistä tavoista ja esimerkiksi kättelyn sijaan tervehdimme teitä asiakkaamme jollain muulla tavoin.

Toimistomme väki on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostin kautta normaalisti. Toimintamme luonteen takia vierailut tiloissamme ovat muutenkin vähäisiä ja niiden tarpeellisuutta tässä tilanteessa arvioidaan entistä tarkemmin.

Olemme peruneet toistaiseksi kaikki suunnitellut tapahtumaosallistumiset ja siirtäneet tapaamiset ja palaverit etäyhteyksin järjestettäviksi. Tapaamiset yksittäisten asiakkaiden kanssa pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään entiseen tapaan.

Ulkomailta palanneet työntekijät ovat suositusten mukaisesti 2 viikon karanteenissa.

Mikäli virustilanteen kehitys aiheuttaa muutoksia toiminnassamme jatkossa, informoimme niistä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Vaikka tilanne onkin monin tavoin poikkeuksellinen, pidetään toisemme ja Suomi hengissä, tuetaan kotimaisia ja erityisesti pienyrittäjiä tässä tilanteessa mahdollisuuksien mukaan!

Juha Sillanpää
toimitusjohtaja
Noormarkun sähkö- ja AV-tekniikka Oy