Äänentoisto- ja karaokepalvelut

mikkiAV-tekniikan palveluihimme kuuluu kokonaisvaltaiset ääni- ja valoteknikon palvelut, äänentoisto- ja valaistuskaluston asennus ja vuokraus sekä erilaisten tilaisuuksien somistus- ja tilannevalaistuksien toteuttaminen.

Tyypillisiä palveluitamme ovat erilaisten tapahtumien, konserttien, esitysten ja juhlatilaisuuksien ääni- ja valaistuspalvelut.

Karaokepalveluihimme kuuluu äänentoistopalvelun ja karaokeisännöinnin lisäksi tuhansien karaokekappaleiden valikoima. Referenssikohteitamme ovat mm. yritysten ja yhdistysten sekä yksityisten asiakkaiden juhla-, pikkujoulu- yms. tilaisuudet.

Erikoisosaamistamme on lisäksi suurten markkina-, ja esittelyalueiden taustamusiikki- ja ohjelmapalvelut, joissa esimerkiksi langaton mikrofonilaitteistomme takaa häiriöttömän kuuluvuuden tapahtumajuontajien käyttöön useiden satojen metrien alueella.

Nykyaikainen LED-valaisinkalustomme tarjoaa mahdollisuudet somistaa esimerkiksi hääjuhlanne sisä- tai ulkotilat juuri haluamanne värisillä värivaloilla, vain mielikuvituksenne on rajana!